Tijdelijk internet op locatie: 4G+, Straalverbinding en Wi-Fi

Voor de bouw, congressen en beurzen, evenementen, maritiem, sport en veel meer...

Ben je op zoek naar een bedrijf in de buurt van Amsterdam wat tijdelijk 4G internet en wifi op locatie kan leveren? Organiseer je bijvoorbeeld een evenement of zit je met je onderneming midden in een verhuizing? Dan biedt ons tijdelijke internet uitweg. PADACO Connectivity B.V. levert tijdelijk internet op locaties waar geen vaste internetaansluitingen aanwezig zijn of waar de kwaliteit van de internetverbinding zeer laag is. Wij leveren naast satelliet- en straalverbindingen ook een unieke oplossing die zorgt voor verbinding met het 4G mobiele netwerk. Ontdek nu direct de mogelijkheden!

Tijdelijk Internet

PADACO levert u tijdelijk internet waar geen vaste internetaansluitingen aanwezig zijn of de capaciteit van de verbinding te gering is.

Naast satelliet- en straalverbindingen levert PADACO een veel gebruikte unieke oplossing die zorgt voor een verbinding met het 4G+ mobiele netwerk. Dankzij de schaalbaarheid van deze oplossing is, indien gewenst, zeer veel bandbreedte beschikbaar.

Vast internet

PADACO levert glasvezelverbindingen ter vervanging of ter aanvulling op uw bestaande internetcapaciteit.

Soms is de capaciteit van uw bestaande internetverbinding tijdelijk ontoereikend. PADACO levert glasvezelverbindingen die afhankelijk van uw situatie permanent of tijdelijk inzetbaar zijn. PADACO biedt vast internet via de evenementenlijn of FTTO.

Tijdelijke of vaste wifi​

Het beschikbaar stellen van wifi is naast een teken van goed gastheerschap natuurlijk ook een geweldige marketing tool.

Onze wifi oplossingen zijn zeer schaalbaar en snel op te zetten. Onze access points kunnen per stuk tot 500 devices connecteren. De PADACO software kan een onbeperkt aantal access points beheren zodat er geen limiet is voor aantallen gebruikers.

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Tijdelijk 4G internet en wifi op een locatie naar keuze

Binnen 24 uur leveren wij een betrouwbare, veilige en bovendien snelle internetverbinding op de door jou gewenste locatie. Is de infrastructuur die nodig is voor een reguliere internetverbinding niet aanwezig of is er een langzame internetverbinding als gevolg van slecht bereik? In een kort tijdsbestek zorgen wij voor tijdelijke internet op een locatie naar keuze. Of je nu een evenement organiseert of een (tijdelijke) internetverbinding nodig hebt voor een groots project of een onderneming: wij zorgen voor een ijzersterke connectie tussen jou en de wereld van het internet. Wij realiseren tijdelijk internet via verschillende verbindingstypes. Je kunt een keuze maken uit de volgende opties:

    Tijdelijk internet via 4G+​
  • Tijdelijk internet via satellietverbinding​
  • Tijdelijk internet via straalverbinding

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

PIA Satellite

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een VSAT verbinding, uit te breiden met PIA Corporate

PIA Satellite Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een VSAT verbinding, uit te breiden met PIA Corporate

Kies voor tijdelijk internet, altijd en overal

PADACO Connectivity B.V. levert tijdelijk 4G internet en wifi op locatie in verschillende branches, zoals hospitality, de bouw, sport, maritiem, evenementen, congressen en beurzen en op campings en in bedrijfsverzamelgebouwen. Wij zijn een full service onderneming en beschikken over een eigen data center. Al onze diensten verzorgen wij vanuit eigen beheer. Wij leveren tijdelijke internetverbinding op maat. Je betaalt alleen voor de benodigde capaciteit en betaalt om deze reden nooit teveel. Ben je op zoek naar razendsnel internet voor bepaalde tijd en heb je interesse in onze diensten? Neem dan contact op met onze adviseurs en dan helpen zij je verder. Bel naar 088 027 3500 of stuur een mail naar info@padaco-connectivity.nl.