Het voornaamste doel van de PIA producten is het realiseren van internettoegang via het mobiele 4G+ netwerk. Hiermee realiseert u internet toegang op die plaatsen waar geen of onvoldoende internetcapaciteit beschikbaar is. Tevens heeft u de mogelijk om apparatuur aan te sluiten via wifi of bekabeld.

De PIA Corporate producten bieden een veelzijdige oplossing om een veilige en stabiele WAN-verbinding te realiseren. De PADACO oplossing wordt ingezet om tijdelijk en vast internet toegang op maat te realiseren en hiermee kan tevens de bestaande capaciteit van uw internetverbinding worden vergroot. Deze unieke oplossing zorgt voor een verbinding met het 4G+ mobiele netwerk en is in staat dankzij de schaalbaarheid van onze oplossing om zeer veel bandbreedte te leveren. De PIA Corporate is een industriële oplossing, gebouwd om betrouwbare en snelle (VPN-)verbindingen te realiseren. Aantal voorbeelden hiervan zijn:

Corporate: Indien er een behoefte bestaat (snel) een verbinding te realiseren met vaste IP-adressen, dan is de PIA Corporate uw oplossing. De PIA Corporate levert een verbinding welke (indien gewenst) volledig encrypted uitgevoerd en waarover VPN- verbindingen opgezet kunnen worden (bijv. IPSec).

Extreme situaties: PIA Corporate is bestand tegen extreme omstandigheden. Ideaal voor gebruik bij hoge of lage temperaturen. PADACO gebruikt deze oplossing bij tijdelijke bouwlocaties, buiten opstellingen en jachthavens.

Evenementen/beurzen: De zakelijke markt, ook wel bekend als MICE (meetings, incentives, conferences, events), is buitengewoon divers en het belang van een goede, betrouwbare en veilige internettoegang wordt steeds belangrijker. Voldoe aan de strenge eisen van uw standhouders en bezoekers en regel een tijdelijke en veilige (VPN) internetverbinding.

Tijdelijke huisvesting: Nog geen vaste internetlijn beschikbaar, maar wel de behoefte aan kantoorfunctionaliteit. Onze oplossing wordt ingezet om direct verbindingen te realiseren; VPN, internet en communicatie tussen verschillende locaties.

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

PIA Corporate - Veiligheid en snelheid

Met de PIA Corporate beschikt u over een Stateful Firewall (IP-filtering) met onder meer DMZ Host, open port setup en port redirection. Bepaalde websites en applicaties kunnen voor een individu of groep worden geblokkeerd. Aan de hand van firewallregels kan verkeer van WAN naar LAN of LAN naar WAN worden gereguleerd.

De PIA Corporate maakt gebruik van een unieke VPN technologie genaamd PepVPN SpeedFusion(tm). Deze gepatenteerde VPN technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met SpeedFusion(tm) Bandwith Bonding in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen (bandwidth bonding). Dit resulteert in een netwerk met hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De VPN verbinding is stabiel en uw gegevens kunnen beveiligd worden met 256-bit militair-grade AES encryptie.

De PepVPN SpeedFusion(tm) techniek heeft verder nog extra functies in de vorm van SpeedFusion Hot Failover en WAN Smoothing. 

Load balancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.

Kenmerken PIA Corporate

De PIA (PADACO Internet Access) Corporate oplossing wordt in meerdere uitvoeringen geleverd. Afhankelijk van de behoefte kunnen wij een passende oplossing inzetten:

De PIA Corporate Small voorziet in een single 4G+ verbinding en de mogelijkheid om deze te combineren met 1 vaste verbinding. Deze oplossing kan hiervoor gebruik maken van SpeedFusion ™ Hot Failover, om zo geen onderbreking te ervaren bij een eventuele omschakeling.

Met de PIA Corporate Small is het mogelijk om meer redundantie in te bouwen, wanneer er meerdere verbindingen zijn aangesloten. Onze oplossing zal altijd de verbinding met het beste signaal kiezen. Mocht een van de verbindingen wegvallen, dan schakelt het apparaat automatisch over naar een andere verbinding, hiervoor wordt SpeedFusion ™ Hot Failover gebruikt.

De PIA Corporate voorziet in een Bonded Dual 4G+ verbinding en de mogelijkheid om deze te combineren met 1 vaste verbinding. Deze oplossing kan hiervoor gebruik maken van SpeedFusion ™ Bandwith Bonding in combinatie met Hot Failover en WAN Smoothing.

Met de PIA Corporate is het mogelijk om meer redundantie in te bouwen, wanneer er meerdere verbindingen zijn aangesloten. Onze oplossing zal altijd de verbinding met het beste signaal kiezen. Mocht een van de verbindingen wegvallen, dan schakelt het apparaat automatisch over naar een andere verbinding, hiervoor wordt SpeedFusion ™ Hot Failover gebruikt.

De PIA Corporate Pro voorziet in een Bonded Triple 4G+ verbinding en de mogelijkheid om deze te combineren met 1 vaste verbinding. Deze oplossing kan hiervoor gebruik maken van SpeedFusion ™ Bandwith Bonding in combinatie met Hot Failover en WAN Smoothing.

Met de PIA Corporate Pro is het mogelijk om meer redundantie in te bouwen, doordat er meerdere verbindingen zijn aangesloten. Onze oplossing zal de connectie dynamisch verdelen over de verschillende connecties. Mocht een van de verbindingen wegvallen, dan schakelt het apparaat automatisch over naar een andere verbinding, hiervoor wordt SpeedFusion ™ Hot Failover gebruikt.

PADACO Connectivity internetoplossingen

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de kosten.

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding of satelliet. Wij verzorgen een advies op maat voor het internet op uw bedrijfsverzamelgebouw, bouwplaats, beurzen en congressen, camping, evenementen, livestreams, maritiem, sport en verhuizingen.

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.