Tijdelijk internet via 4G+, satelliet of straalverbinding

Tijdelijk internet op locatie via straalverbinding, 4G+ of satelliet. Binnen 24 uur heeft u een betrouwbare, veilige en snelle internetverbinding op locatie. Deze tijdelijke internetverbinding is ideaal voor locaties waar de nodige infrastructuur niet aanwezig is voor een reguliere internetverbinding. PADACO Connectivity helpt u graag bij de keuze voor een type internetverbinding of bij de benodigde capaciteit.

Tijdelijk internet op locatie: volledig maatwerk voor uw evenement, onderneming of project. Binnen 24 uur een betrouwbare en veilige internetverbinding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat:

Wanneer kunt u tijdelijk internet inzetten?

Een tijdelijke internetverbinding kan ingezet worden op een locatie waar de infrastructuur niet aanwezig is voor een vaste verbinding. Ook wanneer u tijdelijk meer capaciteit nodig hebt dan de aanwezige infrastructuur kan leveren, biedt tijdelijk internet uitkomst.

PADACO Connectivity levert tijdelijk wifi vooral in de volgende branches:

De moderne bouwplaats digitaliseert. Dit maakt het steeds belangrijker dat een bouwplaats over de juiste internetverbinding beschikt. Door tijdelijk internet op de bouwplaats kan er continu communicatie plaatsvinden tussen bouwplaats en hoofdkantoor. Werkbonnen, urenregistraties, inspecties en opnames kunnen zo in realtime gedeeld en gemonitord worden.
Wifi is een belangrijke businesstool op congressen en beurzen. De beschikbare infrastructuur is echter vaak niet in staat om de kwaliteit te leveren die de beursbezoeker of standhouder gewend is. Door een tijdelijke internetoplossing op uw congres of beurs geeft u de bezoeker en standhouder de internetsnelheid die ze in deze moderne tijd gewend zijn.
Meer en meer bedrijven gebruiken een evenement als onderdeel van hun marketingmix. Gratis wifi op een dergelijk evenement getuigt niet alleen van goed gastheerschap, maar een tijdelijke social wifi kan zelfs onderdeel uitmaken van de marketing. Naast het beschikbaar stellen van (gratis) wifi kunt u namelijk de interactie aangaan met de bezoeker. Zo treedt u direct in contact met de doelgroep en kunt u uw bedrijf profileren.
Een vaste internetverbinding aanleggen door het water is erg duur, dit maakt internet op de jachthaven een prijzige aangelegenheid. Daarnaast storen bestaande wifi signalen vaak met de apparatuur op de haven en in de boten. Door een tijdelijke internetverbinding via 4G+, satelliet of straalverbinding verzorgt u op de jachthaven een solide internetverbinding. Deze verbinding is volledig schaalbaar en u kunt deze dus opschalen tijdens het hoogseizoen. Zo betaalt u nooit teveel voor uw internetverbinding op de jachthaven.

Sportclubs zijn vaak redelijk ver van een wijkstation gevestigd, een solide internetverbinding via het kopernetwerk is dan niet mogelijk. Door een tijdelijke internetverbinding kunt u tijdens grotere evenementen op uw sportpark toch een snelle en stabiele internetverbinding bieden aan de bezoekers.

Een permanente internetverbinding via straalverbinding, 4G+ of satelliet behoort voor een sportpark ook tot de mogelijkheden.

Wanneer uw bedrijf verhuist, gaat het internet soms niet direct mee. In deze digitale samenleving kan dit grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Door een tijdelijke internetoplossing van PADACO Connectivity ondervindt uw bedrijfsvoering geen last van het gebrek aan internet na een verhuizing.

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Verbindingstypes bij tijdelijk internet en Wi-Fi

Tijdelijk internet en wifi kan gerealiseerd worden via verschillende verbindingstypes. Wij leggen u graag uit wat de verschillende eigenschappen van de verbindingstypes zijn.

Het 4G+ netwerk is het vierde generatie telecomnetwerk. Simpel gezegd zorgt het voor supersnel mobiel internet, het netwerk wordt meestal gebruikt door smartphones en tablets. Met een omvormer kan het 4G+ netwerk gebruikt worden als wifi hotspot voor tijdelijk internet. De 4G+ dienst van PADACO Connectivity is in staat een megabundel aan data beschikbaar te maken. Hiermee kunt u met veel mensen gebruik maken van het tijdelijke internet, zonder daarbij het 4G+ netwerk teveel te belasten.

Tijdelijk internet en wifi via een satellietverbinding is uitermate geschikt voor toepassingen waar een minimale bandbreedte nodig. Deze internettoepassing kan snel gerealiseerd worden omdat het netwerk een zeer groot bereik heeft. PADACO Connectivity zet tijdelijk wifi via een satellietverbinding vaak in als extra verbinding om zo het netwerk volledig redundant uit te voeren. Hiermee voorkomen wij downtime van uw internetverbinding.

Een straalverbinding is een point to point verbinding die gebruik maakt van een radiofrequentie. Het grootste voordeel van een straalverbinding is dat het internet zeer snel gerealiseerd kan worden. De implementatie van een straalverbinding kan binnen 24 uur geregeld zijn.

Een straalverbinding zendt eigenlijk het internet van één locatie naar een andere locatie. Het is dus wel belangrijk dat er op de zendlocatie internet is. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Tijdelijk internet via 4G+, satelliet of straalverbinding. PADACO Connectivity realiseert het type verbinding dat het beste past bij uw situatie. Zo krijgt u de capaciteit en de technologie die u op dat moment nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

PADACO Corporate 4G-oplossingen

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder vindt u een vergelijking met bestaande concurrerende diensten.

4G voor mobiel

Internettoegang via mobiel met publiek dynamisch
IP-adres

4G voor thuis

Internettoegang via router met publiek dynamisch
IP-adres

PIA Corporate 4G

Internettoegang via router met publiek vast
IP-adres

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding of satelliet. Wij verzorgen een advies op maat voor het internet op uw bedrijfsverzamelgebouw, bouwplaats, beurzen en congressen, camping, evenementen, livestreams, maritiem, sport en verhuizingen.

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.