Wifi oplossing voor op de bouwplaats

Maatwerk voor uw bouwplaats

Ben je op zoek naar een wifi oplossing voor op de bouwplaats, zodat je tijdelijk 4G internet kunt gebruiken? PADACO Connectivity B.V. is de wifi specialist, gevestigd in de buurt van Amsterdam, die tijdelijke internetverbindingen levert in diverse branches zoals hospitality, evenementen, sport, de bouw, maritiem en congressen en beurzen. Wij bieden een full service ICT-dienstverlening en beschikken over een eigen data center. Binnen 24 uur realiseren wij mobiel internet via 4G, satelliet of straalverbinding op een locatie naar keuze.

Wifi oplossingen voor op de bouwplaats

Wil je tijdelijk 4G internet voor op de bouwplaats? Wij zijn dé wifi specialist voor het aanleggen van een internetnetwerk in de bouw en maken datacommunicatie mogelijk tussen het hoofdkantoor en de verschillende bouwlocaties. Zo regel je vliegensvlug en op een eenvoudige manier bouwtekeningen, urenregistratie, werkbonnen, cameratoezicht, inspecties en opnames via digitale applicaties met een veilige (VPN) internetverbinding. Wij bieden diverse standaardpakketten aan voor tijdelijk internet en wifi op de bouwplaats. Afhankelijk van de lcatie en de gewenste snelheid regelen wij tijdelijk 4G internet op de bouwplaats.

Kies uit verschillende internetoplossingen

De communicatie op de moderne bouwplaats staat en valt met een solide internetverbinding. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het nu onder andere mogelijk voor medewerkers om al hun gegevens met de opdrachtgever te delen. In de toekomst vindt er ongetwijfeld verdere digitalisering van de bouwplaats plaats. Tijdelijk 4G internet van hoogwaardige kwaliteit is dan ook onmisbaar op de bouwplaats voor een goede verloop van communicatie. Ben je op zoek naar een wifi oplossing op de bouwplaats? Wij zijn de wifi specialist en leveren drie verschillende internetoplossingen voor in de bouw. Je kunt kiezen uit diverse pakketten:

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Neem contact op met dé wifi specialist voor het aanleggen van netwerken in de bouw

Heb je interesse in een wifi oplossing voor op de bouwplaats? Wij leveren tijdelijk 4G internet op de bouwplaats. Heb je ook interesse in onze aanvullende diensten, zoals VPN, telefonie of inrichting van werkplekken? Ook dit is mogelijk! Onze medewerkers zijn zeer ervaren en VCA gecertificeerd en zetten alles op alles om een ideale situatie te creëren voor jou. Wil je gebruikmaken van onze diensten? Neem contact op met onze adviseurs en dan helpen zij je verder. Bel naar 085 210 1000 of stuur een mail naar info@padaco-connectivity.nl.

    tot 75/35Mbpstot 100/50Mbpstot 150/75Mbps
    janee
    Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.