Ben je op zoek naar een gerenommeerd, ervaren wifi specialist in de buurt van Amsterdam dat een wifi netwerk op jouw camping kan aanleggen? PADACO Connectivity B.V. levert kwalitatieve full service ICT-dienstverlening. Dit doen wij met de allerbeste producten die zijn goedgekeurd door NEN en met een team aan VCA gecertificeerde medewerkers. Wij zijn dé wifi specialist van Nederland en realiseren binnen enkele stappen een tijdelijk 4G internet netwerk op jouw camping. Ontdek nu direct de verschillende mogelijkheden!

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Uw voordelen

Een ijzersterk (tijdelijk) wifi netwerk op de camping

Wij zijn de wifi specialist voor de realisatie van internet in diverse branches, zoals hospitality, evenementen, maritiem, de bouw en in bedrijfsverzamelgebouwen. Wij leggen een wifi netwerk van hoogwaardige kwaliteit aan op jouw camping. Al binnen 24 uur realiseren wij een mobiel internet via 4G, satelliet of straalverbinding. Het tijdelijk internet vanuit een 4G netwerk is geschikt voor intern gebruik, waar zowel de organisatie als de bezoekers van de camping veel profijt van hebben. Wil je liever twee aparte netwerken? Het is mogelijk om twee gescheiden verbindingen te creëren en de brandbreedte reserveringen per gebruikstype in te stellen. Wil je een limiet zetten op het internetgebruik van de campingbezoekers? Dan zorgen wij voor een uitbreiding met een vouchersysteem, gebaseerd op limieten op datagebruik en/of tijd

Dé wifi specialist voor het aanleggen van internet op jouw camping

tijdelijke internetverbinding op maat op iedere camping. Voor tijdelijk wifi of 4G netwerk internet op de camping kies je uit drie verschillende standaardpakketten:

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Ontdek de voordelen van een tijdelijk 4G internet netwerk op de camping!

Weet je niet precies welke capaciteit of verbinding noodzakelijk is? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en dan helpen onze ervaren medewerkers je verder. Wij leveren advies op maat en zoeken samen met jou naar de beste oplossing. Heb je interesse in een tijdelijk 4G internet netwerk voor op de camping? Neem dan contact op met onze adviseurs en ervaar onze goede service. Bel naar 085 210 1000 of stuur een mail naar info@padaco-connectivity.nl.