Tijdelijk internet voor congressen en beurzen

Tijdelijke internetverbinding via 4G+, straalverbinding of satelliet. Binnen 24 uur kan een internetverbinding op uw congres of beurs geregeld zijn.

Mobiel internet voor congressen en beurzen via 4G+, satelliet of straalverbinding binnen 24 uur geregeld. Weet u niet exact welke capaciteit of verbinding noodzakelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De zakelijke markt, ook wel bekend als MICE (meetings, incentives, conferences, events) is buitengewoon divers. Er is echter wel één belangrijke gemene deler: het belang van een goede, betrouwbare en veilige internettoegang. Voldoe aan de strenge eisen van uw standhouders en bezoekers en regel een tijdelijke en veilige (VPN) internetverbinding.

PADACO Connectivity biedt drie standaardpakketten voor tijdelijk internet en wifi op een congres of beurs. De verbinding wordt afhankelijk van de locatie en gewenste snelheid geregeld via straalverbinding, 4G+ of satelliet.

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Uw voordelen voor congressen en beurzen

Maatwerk voor uw congressen en beurzen

Bovenstaande PIA-pakketten zijn voorbeelden van configuraties en omvatten een standaard die mogelijk niet op uw congres of beurs van toepassing is. Geen probleem: wij verzorgen een advies op maat voor uw tijdelijke internetverbinding.

Een congres op een unieke locatie

Om een congres of beurs extra onder de aandacht te brengen, kiest men steeds vaker voor een bijzondere locatie. Omdat deze locaties vaak niet bedacht zijn op grote evenementen, is de infrastructuur vaak niet toereikend voor een solide wifiverbinding. Met een tijdelijke internetverbinding zorgt u toch dat er voldoende internetcapaciteit is om aan de eisen van de moderne beursbezoeker en standhouder te voldoen.

Een congres of beurs zonder voldoende internetcapaciteit? PADACO Connectivity denkt graag met u mee en realiseert een solide internetverbinding.

Versterk uw congressen en beurzen met sociale Wi-Fi

In de zakelijke markt is een vorm van social wifi sterk in opkomst. Tijdens het congres kan dit aangeboden worden in de vorm van een digitale agenda, een poll of een app om de interactie te verhogen. Dit geeft de eventaanbieder veel meer mogelijkheden tot directe feedback van bezoekers en standhouders. Voor het goed toepassen van social wifi is het essentieel dat de internetverbinding sterk genoeg is voor de grootte van het evenement. Op veel beurzen is het helaas nog vaak matig gesteld met de beschikbare wifi. De internetsnelheid komt door het razendsnelle mobiele internet niet in de buurt van wat de beursganger tegenwoordig gewend is. Voorkom problemen met de social wifi apps door een solide tijdelijke internetverbinding. Zo maakt u uw beurs aantrekkelijker voor bezoeker en standhouder.

Wanneer uw beurs gebruik maakt van social wifi is beveiliging van de verbinding essentieel. PADACO Connectivity kan voor u verschillende VLAN’s opzetten om gebruikers gescheiden te houden. Tevens kunnen we VPN-verbindingen opzetten. Dus voor de zakelijke gebruiker een belangrijke aanvulling op uw dienstverlening.

Tijdelijk internet om te voldoen aan de wensen van standhouder en bezoeker

De mogelijkheid tot interactie is mede verantwoordelijk voor het slagen van een congres of beurs. Standhouders en bezoekers gebruiken een beurs als belangrijke netwerkmogelijkheid. De gelegenheid om direct online een connectie te maken is daarbij essentieel. Standhouders willen een individuele wifi met ruimte voor een guest login en bezoekers hebben toegang nodig tot het (bedrijfs)netwerk. Met een tijdelijke internetverbinding kunt u voor beide groepen een goede beurservaring realiseren.

Laat de beperkte Wi-Fi uw congressen en beurzen niet verpesten

Een slechte internetverbinding zorgt voor een mindere beurservaring voor standhouders en bezoekers. PADACO Connectivity helpt u graag bij het verzorgen van een snelle en veilige internetverbinding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PADACO Connectivity internetoplossingen

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de kosten.

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding, satelliet, glasvezel of koper. Wij verzorgen een advies op maat betreffende het internet voor uw bedrijfsverzamelgebouw, bouwplaats, beurzen en congressen, camping, evenement, livestream, maritiem, sport, verhuizing en meer!

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.