Tijdelijk internet voor evenementen

Tijdelijke internetverbinding via 4G+, straalverbinding of satelliet. Binnen 24 uur kan een internetverbinding op uw evenement geregeld zijn.

Mobiel internet voor uw evenement via 4G+, satelliet of straalverbinding binnen 24 uur geregeld. Weet u niet exact welke capaciteit of verbinding noodzakelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In de organisatie van uw evenement gaat veel tijd en zorg zitten. PADACO begrijpt dat alle onderdelen moeten samenvallen voor een succesvol evenement. Uiteindelijk kan één zwakke schakel het succes van uw evenement verhinderen. PADACO stelt zich tot doel dat uw internet en wifi een succesvolle ondersteuning van uw evenement zijn.

PADACO Connectivity biedt drie standaardpakketten voor tijdelijk internet en wifi tijdens evenementen. De verbinding wordt afhankelijk van de locatie en gewenste snelheid geregeld via straalverbinding, 4G+ of satelliet.

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Uw voordelen

Internetverbinding voor alle soorten evenementen: van kleine evenementen van vijftig personen tot grote festivals met duizenden bezoekers.

Met tijdelijk internet en wifi voor uw evenement via PADACO Connectivity profiteert u van:

 Tijdelijk internet met of zonder bestaande infrastructuur
 Binnen 24 uur een volledige communicatie-infrastructuur voor uw evenement

Wij bieden een basispakket bestaande uit een lokaal netwerk (wifi/LAN) en een internetverbinding. Daarnaast kunnen wij een on-site technicus leveren om te waarborgen dat er geen problemen ontstaan met de verbinding. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Maatwerk voor uw evenement

Bovenstaande PIA-pakketten zijn voorbeelden van configuraties en omvatten een standaard die mogelijk niet op uw evenement van toepassing is. Geen probleem: wij verzorgen een advies op maat voor uw tijdelijke internetverbinding. Indien gewenst kan de verbinding ingezet worden als uitbreiding op uw bestaande verbinding.

Een zakelijke bijeenkomst met collega’s buiten het kantoor is verfrissend en geeft vaak nieuwe ideeën en energie. De externe locaties bieden echter niet altijd de juiste infrastructuur voor een goede internetverbinding. Hoewel het soms plezierig is om je af de sluiten van de 7 maal 24 uur altijd snel en veel communicerende buitenwereld, is dit vaak helemaal niet de bedoeling. Uw medewerkers en uw gasten moeten natuurlijk wel bij hun mail kunnen tijdens die belangrijke bijeenkomst.

PADACO Connectivity geeft u de garantie dat uw evenement beschikt over voldoende internetcapaciteit om de zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Met onze tijdelijke internet- en wifivoorziening krijgt uw evenement de juiste capaciteit ter beschikking en heeft u geen last van andere internetgebruikers. Uw medewerkers en gasten kunnen zo gegarandeerd van de juiste internetapplicaties gebruik maken.

Zorg dat uw zakelijke evenement soepel verloopt door een dedicated internetverbinding. Tijdelijk internet van PADACO Connectivity is een internetverbinding exclusief voor uw evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is de droom van iedere marketeer: rechtstreeks contact met de potentiele gebruiker van uw product of dienst. Meer en meer bedrijven gebruiken hun marketingmix om niet alleen via reclame hun doelgroep te bereiken, maar ook om daadwerkelijk een digitale relatie op te bouwen. Bedrijven staan in de rij om hun naam te verbinden aan populaire consumentenevenementen. Het imago van het evenement straalt namelijk af op de sponsor.

Het aanbieden van gratis wifi op een evenement draagt bij aan dit imago. Gratis wifi getuigt niet alleen van goed gastheerschap, maar kan ook een belangrijk onderdeel zijn van de marketing rondom een evenement. Een solide wifiverbinding maakt het bijvoorbeeld mogelijk om uw bezoekers toegang te geven tot een interactieve eventapp. Hiermee kunnen uw sponsoren direct in contact treden met de doelgroep.

Naast gratis wifi als marketingtool moet de internetverbinding op een evenement voldoende capaciteit hebben voor zaken als toegangscontroles, beveiligingscamera’s en digitale betalingen. PADACO Connectivity zorgt voor een scheiding tussen de wifi voor de bezoekers en de wifi ten behoeve van de productiewerkzaamheden op uw evenement. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat piekbelasting op het netwerk ten koste gaat van de functionaliteit van uw apparatuur en werkzaamheden.

Snel tijdelijk internet van PADACO Connectivity. Gratis wifi voor uw gasten en voldoende internet voor alle benodigde apparatuur op uw evenement. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Het datagebruik volledig in de hand

U heeft het datagebruik op uw netwerk volledig in eigen hand. Door contentfiltering en bandbreedtelimitering gaat u excessief datagebruik door bepaalde bezoekers tegen. Zo zorgt u ervoor dat iedereen ruimte krijgt op de wifi en niet alleen de ‘zware’ gebruikers.

Zorg dat u altijd voldoende capaciteit hebt voor de pieken in het internetgebruik. Inventariseer de verwachte density op elk access point en baseer hierop de keuze voor tijdelijk internet. PADACO Connectivity helpt u graag bij deze inventarisatie.

Haal meer uit uw Wi-Fi netwerk

Wifi beschikbaar stellen kan zijn marketing voordelen hebben. Steeds meer mobiele gebruikers zijn er aan gewend om op locatie in te loggen op een wifi-netwerk. Als event aanbieder kunt u er voor kiezen om deze wifi beschikbaar te stellen. Hier leggen we uit wat er allemaal mogelijk is met een door u aangeboden wifi-netwerk en hoe u extra klantenbinding, verhoogde bezoekers ervaring of indien gewenst extra omzet kunt behalen met een gratis dienst. Daarnaast kan het zijn dat regelgeving zoals een APV u als evenementen aanbieder verplicht om na te denken over nood communicatievormen.

Wifi geeft u als aanbieder mogelijkheden die natuurlijk niet beschikbaar zijn als uw bezoekers alleen gebruik maken van het mobiele netwerk. Een evenementen applicatie geeft u de meest uitgebreide mogelijkheden.

Evenementen-applicaties zijn zeer belangrijk geworden bij de organisatie van een evenement. Van specifieke applicaties die zich richten op de B2B markt en de grotere congressen tot en met de standaard facebook log-in. Het gaat hier te ver om alle verschillen en overeenkomsten van dit snel groeiende marktsegment te bespreken. Belangrijk blijft het doel van het evenement voor ogen te blijven houden bij een eventuele keuze voor een evenementen-app.

Hoewel PADACO de ontwikkelingen nauwlettend volgt en ook regelmatig samenwerkt met eventementen-app leveranciers zien wij ons zelf niet als de verkopende partij. Wij adviseren en bespreken eventuele positieve ervaringen. Is er behoefte aan slechts basis functionaliteit dan is die ook beschikbaar binnen de Ruckus oplossingen zoals geleverd door PADACO. Onderstaand geeft kort inzicht in verschillende standaard mogelijkheden.

Voordat gebruikers gebruik kunnen maken van het gratis wifi moeten zij wel de landingspagina laden. Een mooie gelegenheid om uw bezoekers te informeren over wetenswaardigheden en lokale acties. Door de nauwkeurige plaatsbepaling kunt u bezoekers helpen navigeren en locatie specifieke promoties aanbieden. Dit kan ook een uitgebreidere uitleg zijn over het programma, de locatie of andere belangrijke onderwerpen.

Zoals wel vaker kunnen dit soort toepassing vaak gekoppeld worden aan social media. Inloggen op het wifi-netwerk kan met bijv. een Facebook account maar u kunt ook uw eigen gegevens bepalen. Bijvoorbeeld een e-mail adres, mobiel nummer of het downloaden van de app. In alle gevallen kan het een start zijn om de (digitale) relatie op te bouwen.

Maar als je het doet, doe het dan goed. De kwaliteit van de wifi verbinding en de relevante informatie op de landingspagina zijn dus de meerwaarde die je als event aanbieder kunt bieden.

PADACO biedt niet alleen toegang tot internet, maar het biedt ook geo web apps, business tools en actieve inhoud.
Voordelen:

 • Volledig beheerde gast toegang.
 • Hogere betrokkenheid en/of omzet door klantenbinding.
 • Hogere klantwaardering door eenvoudige toegang.
 • Betrouwbaar en snel wifi
 • Unieke marketing mogelijkheden, adverteren zoals u dat wilt.
 • Analyse van uw bezoekers, voor effectieve wifi-marketing campagne

De door ons aangeboden ingebouwde web apps, geven u de techniek en voegen die extra waarde toe zodat u en uw gasten hier beide van profiteren. De ingebouwde geo web apps omvatten onder andere reclame, coupons, instant win, e-mail marketing, social log-in, geavanceerde statistieken, onderzoek, klik analyse, spot nieuws, plaatsen, externe links, en een weer widget.

Onze advertising app maakt het toevoegen van roterende banners en advertenties in aparte vensters op de Splash Portal heel eenvoudig. Met deze app kunt u eenvoudig reclamecampagnes creëren op uw wifi netwerk. U kunt campagnes maken op basis van het aantal klikken, vertoningen of tijdsduur om de prestaties van de marketing campagnes te verbeteren.

 • Laat sponsors adverteren op uw wifi netwerk.
 • Dedicated “sponsor dashboard” voor de bewaking van hun advertentiecampagnes.
 • Koppel uw reclamecampagne aan verschillende locaties.

Ons advies is wel om advertenties altijd te koppelen aan relevante inhoud en een directe koppeling aan het evenement. Onderzoek leert dat gebruikers afhaken indien de reclame als niet relevant wordt ervaren.

PADACO praat u graag bij over onze eigen mogelijkheden of de integratiemogelijkheden van uw evenementen applicatie binnen onze wifi omgeving.

Tijdelijk internet via 4G+, satelliet of straalverbinding. PADACO Connectivity realiseert het type verbinding dat het beste past bij uw situatie. Zo krijgt u de capaciteit en de technologie die u op dat moment nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

PADACO Connectivity internetoplossingen

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de kosten.

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

 • Downloadsnelheid
 • Tot 75 Mbps
 • Uploadsnelheid
 • Tot 35 Mbps
 • Gebruikers
 • Tot 100
 • Mogelijkheden
 • Network Filtering
 • Network Firewall
 • Network Monitoring
 • SF Bandwith Bonding
 • SF Hot Failover
 • SF WAN Smoothing
 • Vo-IP ready
 • VPN ready
PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

 • Downloadsnelheid
 • Tot 100 Mbps
 • Uploadsnelheid
 • Tot 50 Mbps
 • Gebruikers
 • Tot 250
 • Mogelijkheden
 • Network Filtering
 • Network Firewall
 • Network Monitoring
 • SF Bandwith Bonding
 • SF Hot Failover
 • SF WAN Smoothing
 • Vo-IP ready
 • VPN ready
PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

 • Downloadsnelheid
 • Tot 150 Mbps
 • Uploadsnelheid
 • Tot 75 Mbps
 • Gebruikers
 • 500 en meer
 • Mogelijkheden
 • Network Filtering
 • Network Firewall
 • Network Monitoring
 • SF Bandwith Bonding
 • SF Hot Failover
 • SF WAN Smoothing
 • Vo-IP ready
 • VPN ready

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding, satelliet, glasvezel of koper. Wij verzorgen een advies op maat betreffende het internet voor uw bedrijfsverzamelgebouw, bouwplaats, beurzen en congressen, camping, evenement, livestream, maritiem, sport, verhuizing en meer!

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.