Ben je op zoek naar een bedrijf in de buurt van Amsterdam dat een tijdelijke internetverbinding kan realiseren op een evenement? PADACO Connectivity B.V. is dé wifi specialist voor het aanleggen van tijdelijk 4G internet op evenementen. In de organisatie van een evenement zit veel tijd en energie. Wij helpen je graag met het organiseren van een succesvol evenement. De aanwezigheid van wifi op evenementen kan veel zaken versimpelen en ondersteunen. Wij helpen je graag met de zoektocht naar de juiste oplossing voor jouw situatie!

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Een snelle en tijdelijke internetverbinding op je evenementen door een wifi specialist

Wij zijn dé wifi specialist van Nederland en leveren internet op maat in diverse branches, zoals hospitality, evenementen, sport, de bouw, maritiem, congressen en beurzen, op campings en in bedrijfsverzamelgebouwen. Wij werken alleen met de beste apparatuur, welke is goedgekeurd door NEN, en met een ervaren team aan VCA gecertificeerde medewerkers. Wij zetten alles op alles voor het leveren van de beste service. Organiseer je een groots evenement? Dan zorgen wij met plezier voor een tijdelijk netwerk van 4G internet van de beste kwaliteit. Zo verlopen alle communicatie en de (productie)processen op rolletjes.

De wifi specialist voor het aanleggen van internetnetwerken op evenementen 

Wil je tijdelijk 4G internet realiseren voor je evenement? PADACO Connectivity B.V. levert tijdelijke internetverbinding op maat op een locatie naar keuze. Wij bieden basispakketten aan voor tijdelijke wifi tijdens evenementen, bestaande uit een lokaal netwerk (wifi/LAN) en internetverbinding. Daarnaast hebben wij een on-site technicus beschikbaar die de verbinding waarborgt. Zijn er problemen? Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Een zakelijke bijeenkomst met collega’s buiten het kantoor is verfrissend en geeft vaak nieuwe ideeën en energie. De externe locaties bieden echter niet altijd de juiste infrastructuur voor een goede internetverbinding. Hoewel het soms plezierig is om je af de sluiten van de 7 maal 24 uur altijd snel en veel communicerende buitenwereld, is dit vaak helemaal niet de bedoeling. Uw medewerkers en uw gasten moeten natuurlijk wel bij hun mail kunnen tijdens die belangrijke bijeenkomst. PADACO Connectivity geeft u de garantie dat uw evenement beschikt over voldoende internetcapaciteit om de zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Met onze tijdelijke internet- en wifivoorziening krijgt uw evenement de juiste capaciteit ter beschikking en heeft u geen last van andere internetgebruikers. Uw medewerkers en gasten kunnen zo gegarandeerd van de juiste internetapplicaties gebruik maken. Zorg dat uw zakelijke evenement soepel verloopt door een dedicated internetverbinding. Tijdelijk internet van PADACO Connectivity is een internetverbinding exclusief voor uw evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Het is de droom van iedere marketeer: rechtstreeks contact met de potentiele gebruiker van uw product of dienst. Meer en meer bedrijven gebruiken hun marketingmix om niet alleen via reclame hun doelgroep te bereiken, maar ook om daadwerkelijk een digitale relatie op te bouwen. Bedrijven staan in de rij om hun naam te verbinden aan populaire consumentenevenementen. Het imago van het evenement straalt namelijk af op de sponsor. Het aanbieden van gratis wifi op een evenement draagt bij aan dit imago. Gratis wifi getuigt niet alleen van goed gastheerschap, maar kan ook een belangrijk onderdeel zijn van de marketing rondom een evenement. Een solide wifiverbinding maakt het bijvoorbeeld mogelijk om uw bezoekers toegang te geven tot een interactieve eventapp. Hiermee kunnen uw sponsoren direct in contact treden met de doelgroep. Naast gratis wifi als marketingtool moet de internetverbinding op een evenement voldoende capaciteit hebben voor zaken als toegangscontroles, beveiligingscamera’s en digitale betalingen. PADACO Connectivity zorgt voor een scheiding tussen de wifi voor de bezoekers en de wifi ten behoeve van de productiewerkzaamheden op uw evenement. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat piekbelasting op het netwerk ten koste gaat van de functionaliteit van uw apparatuur en werkzaamheden. Snel tijdelijk internet van PADACO Connectivity. Gratis wifi voor uw gasten en voldoende internet voor alle benodigde apparatuur op uw evenement. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De voordelen van tijdelijk 4G internet tijdens je evenement

Of je nu een klein evenement organiseert, een zakelijke meeting of een groot festival: wij leveren internet op een locatie naar keuze, met of zonder bestaande infrastructuur. Binnen 24 uur profiteer je van een volledige communicatie-infrastructuur voor je evenement. Wij verzorgen advies op maat en zetten, indien gewenst, de verbinding in als uitbreiding op je bestaande verbinding. Wil je meer halen uit je wifi netwerk? Wij kunnen ook een landingspagina, eigen app en wifi Cloud managed services realiseren.

Regel direct tijdelijke internetverbinding voor je evenement!

Ben je op zoek naar een echte wifi specialist met ervaring in het aanleggen van een internetnetwerk op evenementen? PADACO Connectivity B.V. realiseert tijdelijke internetverbinding van hoogwaardige kwaliteit op je evenement. Organiseer je een evenement en heb je interesse in het aanleggen van tijdelijk 4G internet? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact op met onze adviseurs en dan helpen zij je verder. Bel naar 085 210 1000 of stuur een mail naar info@padaco-connectivity.nl.

Evenementen-applicaties zijn zeer belangrijk geworden bij de organisatie van een evenement. Van specifieke applicaties die zich richten op de B2B markt en de grotere congressen tot en met de standaard facebook log-in. Het gaat hier te ver om alle verschillen en overeenkomsten van dit snel groeiende marktsegment te bespreken. Belangrijk blijft het doel van het evenement voor ogen te blijven houden bij een eventuele keuze voor een evenementen-app.

Hoewel PADACO de ontwikkelingen nauwlettend volgt en ook regelmatig samenwerkt met eventementen-app leveranciers zien wij ons zelf niet als de verkopende partij. Wij adviseren en bespreken eventuele positieve ervaringen. Is er behoefte aan slechts basis functionaliteit dan is die ook beschikbaar binnen de Ruckus oplossingen zoals geleverd door PADACO. Onderstaand geeft kort inzicht in verschillende standaard mogelijkheden.

Voordat gebruikers gebruik kunnen maken van het gratis wifi moeten zij wel de landingspagina laden. Een mooie gelegenheid om uw bezoekers te informeren over wetenswaardigheden en lokale acties. Door de nauwkeurige plaatsbepaling kunt u bezoekers helpen navigeren en locatie specifieke promoties aanbieden. Dit kan ook een uitgebreidere uitleg zijn over het programma, de locatie of andere belangrijke onderwerpen.

Zoals wel vaker kunnen dit soort toepassing vaak gekoppeld worden aan social media. Inloggen op het wifi-netwerk kan met bijv. een Facebook account maar u kunt ook uw eigen gegevens bepalen. Bijvoorbeeld een e-mail adres, mobiel nummer of het downloaden van de app. In alle gevallen kan het een start zijn om de (digitale) relatie op te bouwen.

Maar als je het doet, doe het dan goed. De kwaliteit van de wifi verbinding en de relevante informatie op de landingspagina zijn dus de meerwaarde die je als event aanbieder kunt bieden.

PADACO biedt niet alleen toegang tot internet, maar het biedt ook geo web apps, business tools en actieve inhoud.
Voordelen:

  • Volledig beheerde gast toegang.
  • Hogere betrokkenheid en/of omzet door klantenbinding.
  • Hogere klantwaardering door eenvoudige toegang.
  • Betrouwbaar en snel wifi
  • Unieke marketing mogelijkheden, adverteren zoals u dat wilt.
  • Analyse van uw bezoekers, voor effectieve wifi-marketing campagne

De door ons aangeboden ingebouwde web apps, geven u de techniek en voegen die extra waarde toe zodat u en uw gasten hier beide van profiteren. De ingebouwde geo web apps omvatten onder andere reclame, coupons, instant win, e-mail marketing, social log-in, geavanceerde statistieken, onderzoek, klik analyse, spot nieuws, plaatsen, externe links, en een weer widget.

Onze advertising app maakt het toevoegen van roterende banners en advertenties in aparte vensters op de Splash Portal heel eenvoudig. Met deze app kunt u eenvoudig reclamecampagnes creëren op uw wifi netwerk. U kunt campagnes maken op basis van het aantal klikken, vertoningen of tijdsduur om de prestaties van de marketing campagnes te verbeteren.

  • Laat sponsors adverteren op uw wifi netwerk.
  • Dedicated “sponsor dashboard” voor de bewaking van hun advertentiecampagnes.
  • Koppel uw reclamecampagne aan verschillende locaties.

Ons advies is wel om advertenties altijd te koppelen aan relevante inhoud en een directe koppeling aan het evenement. Onderzoek leert dat gebruikers afhaken indien de reclame als niet relevant wordt ervaren.

PADACO praat u graag bij over onze eigen mogelijkheden of de integratiemogelijkheden van uw evenementen applicatie binnen onze wifi omgeving.

Tijdelijk internet via 4G+, satelliet of straalverbinding. PADACO Connectivity realiseert het type verbinding dat het beste past bij uw situatie. Zo krijgt u de capaciteit en de technologie die u op dat moment nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

PADACO Connectivity internetoplossingen

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de kosten.

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding, satelliet, glasvezel of koper. Wij verzorgen een advies op maat betreffende het internet voor uw bedrijfsverzamelgebouw, bouwplaats, beurzen en congressen, camping, evenement, livestream, maritiem, sport, verhuizing en meer!

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.