Internet op de jachthaven

Natuurlijk is het aanbieden van draadloos internet aan uw leden en betalende passanten een vanzelfsprekendheid.

Optimaal gebruik Wi-Fi

PADACO ziet wifi niet als alleen maar als het draadloos maken van een bestaande internetverbinding. Vaak wordt wifi gebruikt zoals men dit kent vanuit de thuiservaring. De mogelijkheden die uit een gedane investering worden benut zijn echter veelal minimaal. De praktijk is echter beduidend weerbarstiger.

Wilt u internet bij alle boxen of alleen in en rondom het clubhuis? Wat is de capaciteit aan bandbreedte die ter beschikking staat? Draagt u zorg bij een volle haven dat een ieder onbeperkt kan internetten (eventueel tegen betaling, voor passanten, voor alle leden)? Betaalt u het gehele jaar voor deze piek capaciteit? Of koopt u het gemiddelde gebruik in en is traag internet op die paar drukke dagen dus jammer maar helaas? Maakt u gebruik van de mogelijkheden van social wifi om leden en/of passanten te wijzen op (clubhuis) activiteiten? Gebruikt u social wifi voor een verdere ledenbinding of is dit niet van belang zolang alle boxen vol liggen?

Maak kennis met de experts van PADACO

Wifi kan zoveel meer zijn dan het draadloos maken van een bestaande internetverbinding. Wij zien wifi als een totaal communicatiemiddel waarbij wij het vanzelfsprekend vinden dat u als jachthaven totaal ontzorgt bent op het technische gebied. Geen gedoe met klagende gebruikers dat de wifi het niet doet maar duidelijkheid in gebruik en mogelijkheden voor iedereen. Samen met u beantwoorden we bovenstaande vragen en zorgen dat de daarbij horende financiële ruimte een juiste technische invulling krijgt.

PADACO is uw juiste partner door onze unieke gecertificeerde kennis. Onze inkoopkracht garandeert een voor u gunstige prijsstelling en onze experts kunnen zorgdragen voor complete ontzorging van uw wifi vragen.

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding of satelliet. Wij verzorgen een advies op maat voor het internet op uw bouwplaats, beurzen en congressen, evenementen, livestreams, maritiem, sport of verhuizingen.

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.