De wifi specialist voor maritiem terrein

Ben je op zoek naar een ervaren wifi specialist in de buurt van Amsterdam, gespecialiseerd in het aanleggen van tijdelijk 4G internet op maritiem terrein, zoals een jachthaven? PADACO Connectivity B.V. is je graag van dienst. Wij realiseren tijdelijke internetverbindingen in diverse branches, zoals hospitality, de bouw en congressen en evenementen. Wij beschikken over een eigen data center en bieden een full service ICT-dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Heb je interesse in tijdelijk 4G op maritiem terrein, zoals een jachthaven? Binnen 24 uur realiseren wij mobiel internet via 4G, satelliet of straalverbinding. Ontdek nu direct de mogelijkheden!

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Maak kennis met de experts van PADACO

Wifi kan zoveel meer zijn dan het draadloos maken van een bestaande internetverbinding. Wij zien wifi als een totaal communicatiemiddel waarbij wij het vanzelfsprekend vinden dat u als jachthaven totaal ontzorgt bent op het technische gebied. Geen gedoe met klagende gebruikers dat de wifi het niet doet maar duidelijkheid in gebruik en mogelijkheden voor iedereen. Samen met u beantwoorden we bovenstaande vragen en zorgen dat de daarbij horende financiële ruimte een juiste technische invulling krijgt.

PADACO is uw juiste partner door onze unieke gecertificeerde kennis. Onze inkoopkracht garandeert een voor u gunstige prijsstelling en onze experts kunnen zorgdragen voor complete ontzorging van uw wifi vragen.

Schakel een ervaren wifi specialist in voor internetverbinding op maritiem terrein

Droom je van een volle haven waar iedereen onbezorgd en op een hoge snelheid kan internetten? Wij leveren tijdelijk 4G internet in iedere jachthaven en het gehele maritiem terrein, waardoor al jouw passanten, leden en personeel (eventueel tegen betaling) onbeperkt kunnen internetten. Wifi is een totaal communicatiemiddel. Maak je gebruik van een draadloze internetverbinding, dan ben je op technisch gebied totaal ontzorgd. Alle passagiersleden kunnen zorgeloos gebruikmaken van een razendsnelle verbinding. Als maritiem wifi specialist leveren wij tijdelijke internetverbindingen op maat. Bij onze dienstverlening hoef je je geen zorgen te maken om onverwachte of onnodige kosten. Je betaalt enkel voor de capaciteit die je nodig hebt en betaalt dan ook nooit teveel. Overweeg je een tijdelijke 4G internet verbinding in jouw jachthaven? Wij bieden diverse standaardpakketten:

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Ontdek de voordelen van een tijdelijke internetverbinding!

PADACO Connectivity B.V. is de wifi specialist in Nederland en zonder twijfel de juiste partner in het realiseren van tijdelijk en vast 4G internet op maritiem terrein, zoals een jachthaven. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten en een bieden een uitstekende dienstverlening voor lage kosten wat resulteert in tevreden klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en VCA gecertificeerd en leveren diensten van hoogwaardige kwaliteit. Heb je interesse in het aanleggen van tijdelijk 4G internet op maritiem terrein? Neem direct contact op met onze adviseurs. Bel naar 085 210 1000 of stuur een mail naar info@padaco-connectivity.nl.