Nederland is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Met meer dan 17 miljoen landgenoten werken en recreëren we achter onze dijken. Soms alleen maar vaak in groepsverband. En als we goed genoeg zijn of de uitdaging groot genoeg zoals bijvoorbeeld een marathon dan komen er nog mensen naar ons kijken ook. Van de actieve sporter die nog even napraat in de sportkantine tot de bezoeker van een buitenevenement of ouders langs het voetbalveld. Zonder onze mobiele telefoon zijn we toch vaak een beetje ontheemd. Nu is Nederland goed voorzien als het gaat om mobiele dekking dus zelfs de meest afgelegen voetbalvereniging heeft wel bereik voor de mobiele telefoon. Met wifi is het een stuk slechter gesteld. Traag of zelfs geheel afwezig en slechts zelden voorzien van een eigen sportclub applicatie die zorgt voor onderlinge binding. Niet alleen de Zeeuwen onder de Nederlanders zijn best zuinig; we zijn dol op gratis wifi.

PADACO gelooft in het verder aansluiten van die duizenden sportclubs op een goede en snelle wifi infrastructuur. Met name de sportvelden in Nederland liggen allemaal aan de buitenkant van onze dorpen en steden en wij zien maar al te vaak dat snelle dataverbindingen hier ontbreken. Volgens het CBS is ruim 1 op de drie volwassenen in Nederland lid van een sportvereniging. Wekelijks staan er ruim 4 miljoen mensen ergens in Nederland langs de lijn als toeschouwer van een amateur sportwedstrijd. Daarnaast zijn er nog enorm veel sportevenementen die ieder weekend wel ergens in Nederland plaatsvinden.

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Internettoegang, Wi-Fi en Club app

Als leverancier van glasvezel lijnen; point to pointverbindingen en internettoegang via 4G+ is PADACO als geen ander in staat om de meeste sportclubs en sport evenementen te ondersteunen in een betere internettoegang. Dit is natuurlijk de basis voor de aanleg van een goed en betrouwbaar wifi netwerk. Wij geloven sterk in de mogelijkheden van een club app die als inlog pagina fungeert voor de gratis wifi. Hiermee functioneert de wifi niet alleen als een gratis dienst maar juist als een medium dat zorgt voor extra binding tussen de club en de sporters.

PADACO richt zich niet op de club app; ons specialisme is de juiste ICT infrastructuur. Wel richten wij de infrastructuur dusdanig in dat er de juiste scheiding mogelijk is tussen de club administratie en de gasten log-in. Van kassa systeem tot beveiliging camera. Draadloos wifi maakt het allemaal mogelijk.

Infrastructuur

Door de structuur van het Nederlandse vaste (koper) netwerk met wijkstations is het een feitmatigheid dat gezien de afstand van de meeste sportvelden tot het dichtstbijzijnde wijkstation, een snelle verbinding over bestaande kopernetwerken lastig tot onmogelijk is. Het aanleggen van snelle glasvezelverbindingen is natuurlijk een optie maar vergt natuurlijk een flinke investering. Een point to point verbinding kan een oplossing zijn voor een toegang tot snel internet. In een aantal gevallen kan ook een oplossing gebaseerd op 4G+ zoals de PIA Pro de juiste keuze zijn. De omstandigheden en behoefte ter plaatse bepalen iedere keer welke oplossing het meest geschikt is. Verder is het zinvol om lokale initiatieven te blijven volgen want een groei van een bedrijventerrein kan soms plots nieuwe mogelijkheden geven om investeringen in de aanleg van glasvezel te delen met andere partijen.

PADACO zal altijd kiezen voor een oplossing die aan zowel de huidige als ook de toekomstige behoefte invulling geeft. Neem contact op met een van onze specialisten voor meer inzicht in de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

PADACO Connectivity internetoplossingen

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de kosten.

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding, satelliet, glasvezel of koper. Wij verzorgen een advies op maat betreffende het internet voor uw bedrijfsverzamelgebouw, bouwplaats, beurzen en congressen, camping, evenement, livestream, maritiem, sport, verhuizing en meer!

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.