Tijdelijk internet voor verhuizingen

Tijdelijk internet op locatie via straalverbinding, 4G+ of satelliet. Binnen 24 uur heeft u een betrouwbare, veilige en snelle internetverbinding op locatie. Deze tijdelijke internetverbinding is ideaal voor locaties waar de nodige infrastructuur niet aanwezig is voor een reguliere internetverbinding. PADACO Connectivity helpt u graag bij de keuze voor een type internetverbinding of bij de benodigde capaciteit.

Wanneer uw bedrijf verhuist, gaat het internet soms niet direct mee. In deze digitale samenleving kan dit grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Door een tijdelijke internetoplossing van PADACO Connectivity ondervindt uw bedrijfsvoering geen last van het gebrek aan internet na een verhuizing.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

 

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Verbindingstypes bij tijdelijk internet en Wi-Fi

Tijdelijk internet en wifi kan gerealiseerd worden via verschillende verbindingstypes. Wij leggen u graag uit wat de verschillende eigenschappen van de verbindingstypes zijn.

Het 4G+ netwerk is het vierde generatie telecomnetwerk. Simpel gezegd zorgt het voor supersnel mobiel internet, het netwerk wordt meestal gebruikt door smartphones en tablets. Met een omvormer kan het 4G+ netwerk gebruikt worden als wifi hotspot voor tijdelijk internet. De 4G+ dienst van PADACO Connectivity is in staat een megabundel aan data beschikbaar te maken. Hiermee kunt u met veel mensen gebruik maken van het tijdelijke internet, zonder daarbij het 4G+ netwerk teveel te belasten.

Tijdelijk internet en wifi via een satellietverbinding is uitermate geschikt voor toepassingen waar een minimale bandbreedte nodig. Deze internettoepassing kan snel gerealiseerd worden omdat het netwerk een zeer groot bereik heeft. PADACO Connectivity zet tijdelijk wifi via een satellietverbinding vaak in als extra verbinding om zo het netwerk volledig redundant uit te voeren. Hiermee voorkomen wij downtime van uw internetverbinding.

Een straalverbinding is een point to point verbinding die gebruik maakt van een radiofrequentie. Het grootste voordeel van een straalverbinding is dat het internet zeer snel gerealiseerd kan worden. De implementatie van een straalverbinding kan binnen 24 uur geregeld zijn.

Een straalverbinding zendt eigenlijk het internet van één locatie naar een andere locatie. Het is dus wel belangrijk dat er op de zendlocatie internet is. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Tijdelijk internet via 4G+, satelliet of straalverbinding. PADACO Connectivity realiseert het type verbinding dat het beste past bij uw situatie. Zo krijgt u de capaciteit en de technologie die u op dat moment nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

PADACO Connectivity internetoplossingen

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de kosten.

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie via 4G+, straalverbinding, satelliet, glasvezel of koper. Wij verzorgen een advies op maat betreffende het internet voor uw bedrijfsverzamelgebouw, bouwplaats, beurzen en congressen, camping, evenement, livestream, maritiem, sport, verhuizing en meer!

Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft.