Wifi, iedereen kent het, wat is voor u van belang?

Heb je interesse in tijdelijke wifi oplossingen? PADACO Connectivity B.V. realiseert tijdelijk internet en levert hoogwaardige internetverbindingen op een locatie naar keuze. Wij zijn de wifi specialist gevestigd in de buurt van Amsterdam en hebben al vele (tijdelijke) internetverbindingen gerealiseerd in diverse branches, zoals de bouw, congressen en evenementen, maritiem, hospitality en sport. Wil je weten welke tijdelijke wifi oplossingen er mogelijk zijn voor jouw specifieke situatie?

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Genoeg introductie : We willen wifi!

Wie toch even op Wikipedia heeft geklikt weet dat wifi de marketing naam is voor afspraken om devices met het internet te verbinden. En dat er vele typen wifi zijn.

Voor een goede en betrouwbare wifi omgeving zijn een aantal stappen van belang.

Stap 1: Hoe snel is de internet verbinding en is die snelheid constant beschikbaar. Snel wifi is pas mogelijk als ook de internetverbinding voldoende capaciteit heeft. Zeker in de consumenten internetverbindingen komt overboeken voor. Tot wel een factor 100…. U merkt dit als alle gebruikers gelijktijdig gebruik maken van de verbinding. Bij zakelijke verbindingen komt ook overboeking voor maar wel minder (tot factor 20).

Dus even 100 man gebruik laten maken van een consumenten internetverbinding kan al zeer teleurstellende resultaten geven. PADACO levert (tijdelijke) internetverbindingen voor die situaties dat u de zekerheid wilt hebben van een goede verbinding.

Stap 2: Uw device maakt contact met een access point en via het access point komt u uiteindelijk op het internet. Als alles goed gaat merkt u niet eens wat er allemaal gebeurt. PADACO gebruikt access points die tot 500 devices en 250 gelijktijdige gebruikers kunnen verwerken. Onze access points schakelen naadloos over als u zich verplaatst. Natuurlijk zijn er meerdere SSID’s mogelijk zodat er meerdere virtuele netwerken gelijktijdig actief kunnen zijn. Indien gewenst verdelen we de beschikbare internetsnelheid eerlijk over alle gebruikers; om te voorkomen dat een aantal zware gamers/ Netflix kijkers het netwerk platleggen bijvoorbeeld. Wat is voor u van belang bij PADACO wifi; u merkt dat het werkt binnen de randvoorwaarden en eventueel budget dat u heeft gesteld.

Maximale klanttevredenheid door eigen beheer

PADACO Connectivity beschikt over een eigen datacenter. Wij zijn via dit centrum verbonden met diverse high-end transit partijen zoals Level(3), Cogent en Hibernia Networks. Door ons eigen datacenter hebben wij alle facetten van uw internetverbinding in eigen hand. Wij zijn dus niet afhankelijk van derde partijen en kunnen kwaliteit en flexibiliteit bieden

Tijdelijk razendsnel internet met wifi oplossingen op een locatie naar keuze

Wij beschikken over een eigen data center en leveren full service ICT-dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij met de allerbeste producten die zijn goedgekeurd door NEN en met een team van VCA gecertificeerde medewerkers. Binnen 24 uur realiseren wij tijdelijke wifi op locatie via 4G, satelliet of straalverbinding. Tijdelijk wifi op locatie brengt diverse voordelen met zich mee. Denk hierbij aan een razendsnelle internetverbinding met voldoende capaciteit en een netwerk dat een groot aantal gebruikers kan verwerken. Overweeg je een tijdelijke wifi oplossingen voor internet op locatie? Wij bieden diverse standaardpakketten:

PIA Corporate Small

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Single 4G+   verbinding

PIA Corporate

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Dual 4G+ verbinding

PIA Corporate Pro

Internettoegang met publiek vast IP-adres en een Bonded Triple 4G+ verbinding

Geniet van de voordelen van tijdelijk wifi op locatie!

Heb je interesse in tijdelijke WiFi oplossingen voor snel, veilig en betrouwbaar internet op een locatie naar keuze? Wij zijn je graag van dienst door het leveren van hoogwaardige producten en een uitstekende dienstverlening voor relatief lage kosten. Je betaalt enkel voor de capaciteit die je nodig hebt: je betaalt dus nooit teveel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor tijdelijk wifi op locatie? Bel naar 085 210 1000 of stuur een mail naar info@padaco-connectivity.nl. Dan nemen onze adviseurs direct contact met je op en bespreken zij met jou de mogelijkheden tot tijdelijke wifi oplossingen.