Padaco

+31 (0)85 210 1000

Ict-Beheer

Werkplekbeheer

Wij houden uw computer of laptop schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder dat u het merkt. Dit kan al vanaf 25 euro per maand.

Goed onderhoud en beheer van een werkplek draagt bij aan de productiviteit van de gebruiker, en aan de veiligheid van het netwerk in het algemeen. Denk aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates en software updates. Het controleren op virussen en spyware/malware. Zorgen dat een computer of laptop snel blijft en dat het goed functioneert met gekoppelde printers en scanners. Op het werk, thuis of onderweg. Onze specialisten doen dit dagelijks, met behulp van geavanceerde tools en voor honderden werkplekken tegelijk. Daarom kunnen we dit snel en efficiënt!

Systeembeheer

Systeembeheer wordt door ons binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat het systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Onze proactieve benadering van systeembeheer maakt dit alles mogelijk. Systeembeheer is al beschikbaar voor servers vanaf 125 euro per maand.

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeembeheerder geen haalbare optie. Met ons preventief Systeembeheer Online hebben wij een zeer werkzaam model ontwikkeld dat de taken van een systeembeheerder overneemt. Het kan worden ingezet bij kleine en grote organisaties. Dit unieke model is transparant en plooibaar, het groeit bij wijze van spreken met het netwerk mee.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in. Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van PADACO Systeembeheer.

Netwerkbeheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer en systeembeheer is een must, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerende netwerk. Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen wat u veel tijd en geld kost.

Netwerkbeheer is vooruitkijken. Om uw netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers en computers periodiek en kundig worden beheerd. Wij inventariseren uw bestaande ICT netwerkomgeving en geven u inzicht over de mogelijke verbeteringen. Naast een vast ad hoc uurtarief kunt u ook kiezen voor een vast maandelijks bedrag waarvoor wij het totale netwerkbeheer voor u doen. Bij u op locatie of remote (op afstand). Door proactief signaleren van storingen, en deze te verhelpen voordat uw netwerk stil ligt, blijft de beschikbaarheid ervan hoog en de kosten laag.