Padaco

+31 (0)85 210 1000

Ict-diensten

Wifi Verhuur

Wij bieden een perfect draadloos netwerk tijdens uw evenement, congres of beurs binnen Studio’s Aalsmeer en zorgen voor een probleemloze WiFi verbinding van elke gewenste omvang. Wij werken met eigen gecertificeerde WiFi specialisten en in directe samenwerking met de allerbeste WiFi fabrikanten. Tevens beschikken wij over eigen redundante internet lijnen, stroomvoorzieningen en een eigen inpandig datacenter. Door alles in eigen beheer te hebben en op locatie aanwezig te zijn tijdens uw evenement garanderen wij maximale kwaliteit en flexibiliteit.

Kijk hier voor meer informatie.

Consultancy

Wij denken met u mee en helpen bij IT en telecom projecten en vraagstukken. Onze adviseurs en projectmanagers zorgen dat u efficiënter werkt én kosten bespaart dankzij een accurate projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat. Om uw ICT-situatie in kaart te brengen, maken we een IT scan, bel scan of abonnementen scan. Hiermee krijgt u snel inzicht en weet u concreet wat de status van uw ICT-omgeving is.

Onze adviseurs weten waarover ze praten en beschikken over relevante kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat het advies daadwerkelijk bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Techniek is immers geen doel op zich, maar staat in dienst van uw organisatie en medewerkers.

Installatietechniek

We hebben ruime ervaring in het aanleggen van data- en ICT netwerken. Wij beschikken over eigen installateurs. Hierdoor kunnen UTP, FTP en glasvezel netwerken worden aangelegd. Ook het koppelen van diverse gebouwen cq. locaties kunnen wij voor u realiseren. Stabiliteit is natuurlijk het fundament voor het complete netwerk! Fiber/glasvezelverbindingen monteren wij zelf af. Kennis en apparatuur is binnen ons bedrijf aanwezig om voor u backbone verbindingen te realiseren. Onze kennis stopt niet bij het aanleggen en adviseren van een passief netwerk. Als een van de weinige ICT installatiebedrijven bouwen wij zowel passieve als actieve netwerken!

Helpdesk

Onze ICT helpdesk fungeert voor u als centraal aanspreekpunt bij vragen of incidenten. Bij het contact met onze ICT helpdesk krijgt u altijd één van uw vaste contactpersonen, werkt wel net zo makkelijk. We werken voor u als ‘single point of contact’: als vragen of incidenten gemeld worden die voor andere (ICT-) leveranciers bestemd zijn, worden deze ook door onze helpdesk in behandeling genomen en doorgezet naar de betreffende leverancier. De helpdesk bewaakt de voortgang en koppelt deze terug naar de betreffende gebruiker. U wordt dus niet meer van het ‘kastje naar de muur gestuurd’ tussen uw verschillende leveranciers. Uiteraard leggen we alle afspraken voor ondersteuning vast in heldere afspraken, waarbij ook ondersteuning buiten de reguliere kantoortijden mogelijk is. Met onze ICT helpdesk wordt u ondersteund door ervaren en betrokken professionals die snel schakelen en altijd voor u klaarstaan.

Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer Hulp op afstand

Remote Hands

Remote Hands bespaart tijd en geld. Altijd een engineer in de buurt die kan helpen bij problemen, onderhoud en algemene support voor uw dedicated of colocated server.

Verhuur hardware

Een computer, laptop of printer huren voor een evenement of andere tijdelijke behoefte? Dat kan bij PADACO. Wij zijn hét adres voor betrouwbare computer verhuur. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een computer huren. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende systemen van topmerken als HP en Acer.

Heeft u bepaalde wensen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen, zodat wij u een goed systeem kunnen adviseren. Het grote voordeel van PADACO is dat u bij ons terecht kunt om één pc te huren, maar dat we u net zo makkelijk helpen aan tientallen pc’s. Wij beschikken over een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren. Desgewenst zorgen we ervoor dat alles netjes op elkaar afgestemd wordt, zodat u er geen omkijken naar heeft. Verhuur van hardware is al mogelijk voor 5 euro per dag.