Padaco

+31 (0)85 210 1000

internet

Wij leveren hoge breedband verbindingen via glasvezel en straalverbindingen. Hiermee voorzien wij in uw behoefte om meer snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen in uw internet voorziening.
Wij zorgen voor maatwerk, waarbij wij u garanties kunnen aanbieden met betrekking tot internetsnelheid, VoIP, beheer en monitoring van de lijn.

Wij hanteren een tegenovergestelde aanpak ten opzichte van de onze concurrenten. Wij definiëren niet een standaard product, maar luisteren naar uw behoefte en budget. Daarop passen wij onze dienstverlening aan.

Wij hebben veel ervaring in het leveren van netwerken in onderstaande situaties:

Eén glasvezel voor uw pand

U heeft een of meerdere panden in beheer en wenst een glasvezel per pand die u voorziet in al uw digitale behoeftes. Denkt u dan aan vaste en mobiele telefonie, internet, verbinding naar de cloud, WiFi, IP PIN, IP Alarm, IP Camera beveiliging en kassa systemen. Aanvullend kunnen we het volledige beheer van uw interne netwerk op ons nemen om nog meer kwaliteit en garanties te geven.

Bedrijfsverzamelpand

U bezit, beheert of heeft een kantoor binnen een bedrijfsverzamelgebouw en wilt een glasvezel netwerk oplossing die u van A tot Z bedient. Elke ruimte wordt voorzien van een wandcontactdoos met een koppeling op het glasvezel netwerk.
Er kunnen maatwerk proposities door u worden aangeboden aan de huurders, wat de meterprijs doet stijgen omdat het aantrekkelijker is om je hier te vestigen als huurder. Denk bijvoorbeeld aan WiFi of een basis internet en telefonie voorziening voor elke huurder. 

Als medehuurder van een ruimte in het gebouw ziet u dat het beter kan met interne netwerkbeheer en de aansluiting hiervan op het internet voor uw bedrijf.

Bedrijventerrein

Er zijn heel veel bedrijven in Nederland die staan te springen om een glasvezel aansluiting. Dit komt omdat de koperen infrastructuur niet meer toereikend is en te traag is.
Door middel van een collectieve aanpak en aanleg in een gezamenlijk project, profiteert u van inkoopvoordeel door grootschalige aanleg naar elk pand. Wij informeren u graag op een bijeenkomst om u verder te informeren.
Vraag uw de ondernemersvereniging of parkmanagement om hieraan mee te werken en wij gaan het voor alle bedrijven uitrollen als de vraag gebundeld en gecontracteerd is.

Wij hebben veel ervaring met BIZ trajecten, vergunningen en communicatie met lokale overheden. De overheid mag niet financieel participeren in glasvezel netwerken gezien de telecommunicatiewet, maar mogen wel stimuleren. Veelal zal het initiatief vanuit de ondernemers moeten komen.

PADACO connectivity

PADACO connectivity is het bedrijfsonderdeel van PADACO automatisering dat zich specialiseert in het leveren van vaste en tijdelijke internet en wifi oplossingen. Om u een compleet beeld te geven van de mogelijkheden en diensten hebben wij een speciale website met achtergrondinformatie.
Tevens vindt u hier de mogelijkheden van huur van de PADACO internet en wifi oplossingen.

Klik hier voor de website van PADACO connectivity.