Gatewayoplossingen

Hedendaagse uitdagingen voor ondernemers op het gebied van internet liggen voornamelijk bij de processen die direct in verband staan met het maken van omzet.

Het internet wordt in een organisatie vaak gebruikt voor de volgende doeleinden:
– Administratie
– Betaal-(kassa en mobiele pin) en bestelterminals
– Muziek streamen
– WiFi voor klanten/gasten

De uitdaging is om deze diensten ten allen tijden functioneel te houden bij extreme drukte zoals bij de piekuren, bij invloeden van buitenaf (beveiligingsdreigingen en weersomstandigheden) en om deze activiteiten op een effectieve manier aan te sturen.

Het beschikbaar stellen van internet via WiFi voor meerdere gebruikers (gasten/klanten/medewerkers) is vandaag de dag bijna gemeengoed en een teken van goed gastheerschap. Een goed WiFi netwerk begint echter met de juiste capaciteit aan snelheid / bandbreedte. Denk goed na over de internetsnelheid die het meest geschikt is en bijna nog belangrijker of de benodigde internetsnelheid wel beschikbaar is op jouw locatie. Vaak zien wij dat veel zakelijke klanten gebruik maken van consumenten aansluitingen/apparatuur voor zakelijke doeleinden en dan in de problemen komen met zowel de eigen internet afhankelijke bedrijfsprocessen en zowel met het aanbieden van een goede Wifi voor klanten waarbij het lijkt alsof de klant een goede verbinding heeft (WiFi boogjes) maar dat er dan nauwelijks data door de verbinding gaat.

Het internet en nieuwe technologieën bieden u als ondernemer nieuwe uitdagingen en nieuwe mogelijkheden, zoals het efficiënter maken van betaal- en bestelsystemen, e-ticketing en online reserveringen. Dat laatste is in de hotellerie al gemeengoed, maar zal ook in de andere deelbranches verder oprukken. Consumenten gebruiken het internet en mobiele apps ook steeds vaker om uitgaans- en eetgelegenheden te zoeken en reserveren het liefst online. In het kielzog hiervan spelen een goede eigen website, reserveersites, social media en online beoordelingen van bezoekers een steeds grotere rol.

Met de PADACO Gatewayoplossing is het bieden van een veilige en betrouwbare (draadloze) verbinding eenvoudig en de voordelen zijn duidelijk. Klanten hebben het gemak om veilig online te gaan, waar ze ook zijn op het terrein. Basis internet toegang kan worden geleverd, en als er hogere bandbreedte nodig is, kunnen prioriteiten ingeregeld worden.

De PADACO Gateway leveren we in verschillende vormen. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de mogelijkheden.

PIA Gateway Small

Alles-in-één netwerk gateway oplossing

PIA Gateway

Alles-in-één netwerk gateway oplossing

PIA Gateway Pro

Alles-in-één netwerk gateway oplossing

PIA Gateway Small+

Alles-in-één netwerk gateway oplossing

PIA Gateway+

Alles-in-één netwerk gateway oplossing

PIA Gateway Pro+

Alles-in-één netwerk gateway oplossing

Vraag het onze ICT specialisten

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op met onze ICT consultants: