Hosted VoIP

PADACO werkt samen met gnTel en B-Telecom en biedt u communicatie oplossingen die kunnen dienen als een volledige vervanging van uw zakelijke telefonie omgeving terwijl u gebruikmaakt van alle voordelen die werken in de “cloud” met zich meebrengt.

Als ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres voor VoIP zakelijk. U zult merken dat telefonie ook anders kan, no-nonsense en altijd een persoonlijke benadering. Daarbij is een prettige gedachte dat u bij vragen kunt vertrouwen op onze helpdesk. Ook buiten kantooruren zijn afspraken mogelijk voor volledig ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

VoIP centrale met uitgebreide callcenter functionaliteiten

Wij bieden vaste telefonie via het internet. Oftewel VoIP. Een VoIP centrale is flexibel, rijk aan functionaliteit en is in veel gevallen goedkoper. Informeer naar onze Hosted VoIP, SIP Trunks en IP telefooncentrales. Hosted VoIP wordt ook wel cloud telefonie genoemd. Tegen zeer geringe kosten heeft u hierdoor een volwaardige telefooncentrale tot uw beschikking.

  • Installatie en configuratie van VoIP centrale
  • Levering en installatie van telefoontoestellen
  • Hosted VoIP

Vaste en draadloze VoIP toestellen

Wij leveren en ondersteunen vaste toestellen van Tiptel en draadloze toestellen van Panasonic of Siemens. Afhankelijk van uw situatie zijn verschillende opties beschikbaar. Uniek bij gnTel is het om ook uw mobiel te kunnen gebruiken voor het in en uit bellen via uw vaste nummer. Dit kan via een app van gnTel zelf of via een directe SIP-connectie in uw mobiele telefoon via Microsoft Teams.

Vraag het onze ICT specialisten

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op met onze ICT consultants: