(Tijdelijk) WiFi

WiFi verhuur voor evenementenlocaties

Wij bieden een perfect WiFi netwerk tijdens uw evenement, congres of beurs binnen Studio’s Aalsmeer en zorgen voor een probleemloze WiFi verbinding van elke gewenste omvang. Wij werken met eigen gecertificeerde WiFi specialisten en in directe samenwerking met de allerbeste WiFi fabrikanten. Tevens beschikken wij over eigen redundante internet lijnen, stroomvoorzieningen en een eigen inpandig datacenter. Door alles in eigen beheer te hebben en op locatie aanwezig te zijn tijdens uw evenement garanderen wij maximale kwaliteit en flexibiliteit.

Heeft u een evenement of een congres en wilt u tijdelijk gebruik maken van een tijdelijk WiFi netwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze (tijdelijke) WiFi-oplossingen zijn makkelijk inzetbaar en voor elk budget toegankelijk. Wanneer u kiest voor een locatie waar geen internetverbinding beschikbaar is kunnen wij een straalverbinding toepassen. Kortom, altijd en overal internet en volledig ontzorgd door onze gecertificeerd Ruckus engineers.

Ruckus Wireless kenmerkt zich door haar professionele hardware en hoge dekkingsgraad. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden voor een snel en stabiel netwerk. Enkele voorbeelden waarbij tijdelijk WiFi voordelig kan zijn:

  • Het tijdelijk faciliteren van beveiligingscamera’s
  • Het leveren van tijdelijk internet op een locatie
  • Het aanbieden van een tijdelijke WiFi hotspot op een evenement of festival
  • Het betrekken van een tijdelijk (nood)kantoorpand

Overal en altijd WiFi

Vandaag de dag verwacht men over en altijd WiFi, vooral gratis WiFi. Moet u als bedrijf dan niet beloond worden voor het aanbieden van gratis WiFi?

Laat klanten hun social media accounts gebruiken om online te komen en te verbinden met uw merk. Transformeer uw WiFi aanbod in een aantrekkelijke marktplaats voor uw klanten en genereer meer inkomsten met Social WiFi van PADACO Automatisering B.V.

Wij maken gebruik van een cloud-based oplossing waarmee u meer waarde toevoegen aan uw tijdelijke WiFi netwerk. Wij combineren WiFi en social netwerken om zo snel en eenvoudig te kunnen inloggen op een WiFi netwerk. Met de marktplaats van onze oplossing kunt u vele gegevens over uw klanten vinden zodat u loyaliteit creëert bij uw klanten en effectieve marketingcampagnes op kunt zetten. De marktplaats biedt u meerdere voordelen:

  • Betrek uw klanten
  • Naamsbekendheid creeren via social media
  • Verzamel en analyseer uw klantgegevens
  • Eenvoudig marketingcampagnes opzetten
  • Krijg klanten online in een paar seconden

Betrek uw klanten

Stel automatische likes, post, volgers in op uw social media account. Moedig klanten aan uw Facebook-pagina leuk te vinden en uw Facebook berichten te delen op hun tijdlijn, of trek meer volgers aan op uw Twitter-account. Persoonlijke aanbevelingen van klanten zal zorgen voor loyaliteit.

Inzicht krijgen op social netwerken

Verspreid uw bedrijfsnieuws, speciale aanbiedingen en evenementen op social media kanalen door middel van social WiFi. Nodig uw klanten uit om hun WiFi marktplaats ervaringen te delen met vrienden en connecties op hun social media kanaal.

Eenvoudig marketingcampagnes opzetten

Gemakkelijk en creatieve marketing campagnes creëren aan de hand van de verzamelde analyses via het Purple WiFi platform. Verbeter de prestaties van uw campagne door de statistieken te analyseren en deze gegevens te gebruiken voor het opzetten of verbeteren van een marketingcampagne.

In enkele seconden leads genereren

Laat klanten op uw WiFi netwerk inloggen door middel van social media. Dit is eenvoudig voor de klant en zorgt ervoor dat zij snel en gemakkelijk gebruik kunnen maken van uw gratis WiFi.

Vergroot uw winst en prestaties

Leer meer over uw klanten aan de hand van social WiFi. U kunt uw diensten gerichter aanbieden en meer inkomsten genereren aan de hand van de gegevens van de social netwerken van uw klanten. Op deze manier kunt u het online gedrag van uw klanten analyseren en meer leren over hun behoeften om hierop in te spelen.

Meer informatie: www.padaco-connectivity.nl

085 210 1000 info@padaco.nl