Over PADACO

Met de beschikking over een eigen inpandig datacenter en state of the art glasvezelverbindingen, biedt PADACO een full service ICT-dienstverlening.

Onze visie

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Onze missie

PADACO is een full service IT-partner voor onze relaties. Wij luisteren eerst en leveren dan pas een dienst waar wij voor 110% achter kunnen staan. Dit doen wij met de allerbeste producten en medewerkers en in eigen beheer. PADACO wil geen hardware leveren, maar oplossingen waar u als klant geen omkijken naar heeft.

Waarom PADACO?

PADACO is ontstaan vanuit de behoefte van Studio’s Aalsmeer voor één aanspreekpunt voor internettoegang en netwerkdiensten. Met een behoefte aan maximale flexibiliteit en kwaliteit. PADACO heeft zich vanuit ons eigen datacenter en de duidelijke behoefte bij onze klanten ontwikkeld tot een full service ICT-provider. Van glasvezel tot werkplekbeheer. Wij beschikken over ons eigen netwerk en belichten zelf glasvezel. Op afgelegen locaties brengen wij desgewenst internet via onze eigen unieke 4G+ oplossing. We beseffen dat we groot zijn geworden door in kwaliteit en flexibiliteit te blijven denken. Door alles in eigen beheer en met eigen medewerkers te doen zijn wij eindverantwoordelijk voor onze diensten en producten. Wij leveren onze complete producten en diensten aan MKB en corporate Nederland. Onze visie is uw garantie: Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen, dan doen we het niet.

Vraag het onze ICT specialisten

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op met onze ICT consultants: