ICT consultancy

Wij denken met u mee en helpen bij IT en telecom projecten en vraagstukken. Onze adviseurs en projectmanagers zorgen dat u efficiënter werkt én kosten bespaart dankzij een accurate projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat. Om uw ICT-situatie in kaart te brengen, maken we een IT scan, bel scan of abonnementen scan. Hiermee krijgt u snel inzicht en weet u concreet wat de status van uw ICT-omgeving is.

Onze adviseurs weten waarover ze praten en beschikken over relevante kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat het advies daadwerkelijk bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Techniek is immers geen doel op zich, maar staat in dienst van uw organisatie en medewerkers.

Waarom kiezen voor ICT consultancy?

  • Overnames, fusies, verhuizingen en andere grote veranderingen in de ICT infrastructuur
  • Het opnieuw inrichten of vervangen van ICT apparatuur
  • Onverklaarbare en regelmatig voorkomende storingen
  • Een te lage performance van uw netwerk
  • Implementatie van cloud toepassingen

Praktische en realistische adviezen waar u wat aan heeft

Wanneer u contact opneemt met PADACO voor uw ICT consultancy vraagstukken zullen we eerst met u om de tafel zitten om de verwachtingen en problemen in kaart te brengen. Na het initiële gesprek zullen we een voorstel doen met wat er in onze ogen gedaan moet worden om de problemen op te lossen.

Wij geven advies in alles wat met computers en informatietechnologie te maken heeft.

Vraag het onze ICT specialisten

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op met onze ICT consultants: