Serverbeheer

Wij houden uw servers schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder onderbreking van dienstverlening.

Veel bedrijven maken nog geen gebruik van clouddiensten. In die situaties is de (lokale) server een essentieel bedrijfsonderdeel. Het beheren van uw servers nemen wij volledig voor u over. Wij zorgen voor de juiste updates op momenten dat u er geen last van heeft. Ook zorgen wij ervoor dat onze medewerkers over de juiste kennis en kunde beschikken om niet alleen uw server te beheren, maar ook de rol van de server binnen uw netwerk en uw organisatie beheersen.

Uw data is veilig door uitgebreide back-ups: remote én inpandig​

Ongeacht de rol van uw server, domeincontroller, exchange server, remote desktop services en meer, kunnen wij u volledig ondersteunen. PADACO geeft ondersteuning op fysieke en virtuele Windows en Linux servers. Zo ook virtualisatie via verschillende platforms. Vanzelfsprekend is het mogelijk om al uw belangrijke data inpandig en remote in ons datacenter veilig te stellen door middel van back-ups.

Serverbeheer en server monitoring op afstand​

Vanuit de PADACO filosofie beheren wij uw servers op afstand. Zodat wij op elk gewenst moment bij uw server kunnen, zonder fysiek op locatie te hoeven zijn, dit bespaart tijd en geld.

Vraag het onze ICT specialisten

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op met onze ICT consultants: