Padaco

+31 (0)85 210 1000

Voip

Hosted VoIP

PADACO werkt samen met Brite Telecom en biedt u communicatie oplossingen die kunnen dienen als een volledige vervanging van uw zakelijke telefonie omgeving terwijl u gebruikmaakt van alle voordelen die werken in de “cloud” met zich meebrengt.

Als ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres voor uw zakelijke telefonie. U zult merken dat telefonie ook anders kan, no-nonsense en altijd een persoonlijke benadering. Daarbij is een prettige gedachte dat u bij vragen kunt vertrouwen op onze helpdesk. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Ook buiten kantooruren staat ons team voor u klaar.

Wij bieden vaste telefonie via het Internet. Oftewel VoIP. VoIP is flexibel, rijk aan functionaliteit en is in veel gevallen goedkoper. Informeer naar onze Hosted VoIP, SIP Trunks en IP telefooncentrales.

Daarnaast bieden wij B-Mobile aan, dit is een vast mobiel integratie van de Brite Telecom Group. B-Mobile verbindt alle functionaliteiten van de telefooncentrale met het gebruiksgemak van mobiele telefonie. Vast en mobiele telefonie zijn eindelijk werkelijk één product.