Padaco

+31 (0)85 210 1000

WIFI-VERHUUR

WIFI verhuurHeeft u een evenement of een congres en wilt u tijdelijk gebruik maken van een professionele wifi-oplossing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze wifi-oplossingen zijn makkelijk inzetbaar en voor elk budget toegankelijk. Wanneer u kiest voor een locatie waar geen internetverbinding beschikbaar is kunnen wij een straalverbinding toepassen. Kortom, altijd en overal internet en volledig ontzorgt door onze gecertificeerd Ruckus engineers.

Ruckus Wireless kenmerkt zich door haar professionele hardware en hoge dekkingsgraad. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden voor een snel en stabiel netwerk. Enkele voorbeelden waarbij een wifi-oplossing voordelig kan zijn:

  • Het tijdelijk faciliteren van beveiligings camera’s
  • Het leveren van tijdelijk internet op een locatie
  • Het aanbieden van een hotspot op een evenement of festival
  • Het betrekken van een tijdelijk (nood)kantoorpand

Vandaag de dag verwacht men over en altijd Wi-Fi, vooral gratis Wi-Fi. Moet u als bedrijf dan niet beloond worden voor het aanbieden van gratis Wi-Fi?

Laat klanten hun social media accounts gebruiken om online te komen en te verbinden met uw merk. Transformeer uw Wi-Fi aanbod in een aantrekkelijke marktplaats voor uw klanten en genereer meer inkomsten met Social Wi-Fi van PADACO Automatisering B.V.

Wij maken gebruik van een cloud-basedoplossing waarmee u meer waarde toevoegen aan uw Wi-Fi. Wij combineren Wi-Fi en social netwerken om zo snel en eenvoudig te kunnen inloggen op een Wi-Fi netwerk. Met de marktplaats van onze oplossing kun u vele gegevens over uw klanten vinden zodat u loyaliteit kan creëren bij uw klanten en marketingcampagnes op kunt zetten.

De marktplaats biedt u meerdere voordelen;

  • Betrek uw klanten
  • Naamsbekendheid creeren via social media
  • Verzamel en analyseer uw klantgegevens
  • Eenvoudig marketingcampagnes opzetten
  • Krijg klanten online in een paar seconde

Betrek uw klanten

Stel automatische likes, post, volgers in op uw social media account. Moedig klanten aan uw Facebook-pagina leuk te vinden en uw Facebook berichten te delen op hun tijdlijn, of trek meer volgers aan op uw Twitter-account. Persoonlijke aanbevelingen van klanten zal zorgen voor loyaliteit.

Inzicht krijgen op social netwerken

Verspreid uw bedrijfsnieuws, speciale aanbiedingen en evenementen op social media kanalen door middel van social Wi-Fi. Nodig uw klanten uit om hun Wi-Fi marktplaats ervaringen te delen met vrienden en connecties op hun social media kanaal.

Gemakkelijk marketing campagnes opzetten

Gemakkelijk en creatieve marketing campagnes creëren aan de hand van de verzamelde analyses via het PADACO Automatisering platform. Verbeter de prestaties van uw campagne door de statistieken te analyseren en deze gegevens gebruiken voor het opzetten of verbeteren van een marketingcampagne.

Krijg klanten online in enkele secondes

Laat klanten op uw Wi-Fi netwerk inloggen door middel van social media. Dit is eenvoudig voor de klant en zorgt ervoor dat zij snel en gemakkelijk gebruik kunnen maken van uw gratis Wi-Fi.

Vergroot uw winst en prestaties

Leer meer over uw klanten aan de hand van social Wi-Fi. U kunt uw diensten gerichter aanbieden en meer inkomsten genereren aan de hand van de gegevens van de social netwerken van uw klanten. Op deze manier kunt u het online gedrag van uw klanten analyseren en meer leren over hun behoeften en hierop in te spelen.

Meer informatie: www.padaco-evenementen.nl