Netwerkbeheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer van uw vaste LAN en wireless LAN is een must, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk. De taak van de netwerkbeheerder is het onderhouden van voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit van de infrastructuur.

Netwerkbeheer wordt door ons binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat uw systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Onze proactieve benadering van systeembeheer maakt dit alles mogelijk. PADACO Netwerkbeheer is uw full service ICT partner op het gebied van:

Netwerkbeheer en technische support

Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen wat u veel tijd en geld kost. Netwerkbeheer is vooruitkijken. Om uw netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers en computers periodiek en kundig worden beheerd. Wij inventariseren uw bestaande ICT-netwerkomgeving en geven u inzicht over de mogelijke verbeteringen.

Remote netwerkbeheer of op locatie

Netwerkbeheer is vooruitkijken. Om uw netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers en computers periodiek en kundig worden beheerd. Wij inventariseren uw bestaande ICT netwerkomgeving en geven u inzicht over de mogelijke verbeteringen. Naast een vast ad hoc uurtarief kunt u ook kiezen voor een vast maandelijks bedrag waarvoor wij het totale netwerkbeheer voor u doen. Bij u op locatie of remote (op afstand). Door proactief signaleren van storingen en deze te verhelpen voordat uw netwerk stil ligt, blijft de beschikbaarheid ervan hoog en de kosten laag.

Vraag het onze ICT specialisten

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op met onze ICT consultants: