Systeembeheer

Goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer is een noodzaak, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk. Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen wat u veel tijd en geld kost.

Systeembeheer is belangrijk omdat het de performance en betrouwbaarheid van uw systemen verhoogd. Goed systeembeheer speelt een zeer belangrijke rol in de veiligheid van uw systemen en data. Met de nieuwe AVG-wetgeving bent u als bedrijf zelf verantwoordelijk voor de juiste manier van opslaan van persoonsgegevens. Niet preventief systembeheer zorgt bovendien voor onnodig veel downtime en daarmee veel frustratie binnen uw organisatie.

Systeembeheer wordt door ons binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat uw systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Onze proactieve benadering van systeembeheer maakt dit alles mogelijk. PADACO Systeembeheer is uw full service ICT partner op het gebied van:

Systeembeheer Online: schaalbaar en inzichtelijk

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB, is een eigen systeembeheerder geen haalbare optie. Met ons preventief Systeembeheer Online hebben wij een zeer werkzaam model ontwikkeld dat de taken van een systeembeheerder overneemt. Dit kan worden ingezet bij kleine en grote organisaties. Dit unieke model is transparant en plooibaar: het groeit bij wijze van spreken met het netwerk mee. Dankzij de bij PADACO aanwezige kennis, zijn migraties naar de nieuwste software versies geen probleem meer. U bent hiermee verzekerd van de meest optimale beveiliging en functionaliteit.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in.

Vraag het onze ICT specialisten

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op met onze ICT consultants: